Little Pets Service
Thuiszorg voor Dieren / Konijnenhotel

Wie ben ik?

Mijn naam is Arlène Veltmeijer. Na heel wat jaren in de verpleging te hebben gewerkt, vervolgens 13 jaar op de medische administratie van het WKZ werd het tijd om het roer om te gooien. Geduld, passie, interesse en liefde voor dieren werd voor mij een steeds groter gegeven, waarin ik inmiddels door werk- en levenservaring met de jaren al aardig wat kennis en ervaring heb opgedaan.

De opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente heb ik in 2016 met succes afgerond. De nodige nascholingen, seminars en symposiums zijn gevolgd en toch valt er altijd wel wat nieuws te leren. Na een aantal jaren met veel plezier vast bij een dierenartsenpraktijk en daarnaast bij meerdere verschillende praktijken gewerkt te hebben, werd het tijd voor wat meer toevoeging aan mijn passie. 

De opleiding tot konijnentrimmer en de opleiding tot konijnendeskundige zijn ook met succes afgerond. Het doel van deze opleidingen is om kennis met betrekking tot konijnen te verbreden en zo diervriendelijk mogelijk met konijnen te werken en te trimmen. Deze kennis heb ik me dan ook graag eigen gemaakt om zo ook uw konijn de beste zorg te kunnen bieden.

Tevens geef ik af en toe praktijkles voor de opleiding tot konijnendeskundige en maak ik studie/oefenmateriaal voor de cursisten.