Little Pets Service
Thuiszorg voor Dieren

Wie ben ik?

Mijn naam is Arlene Veltmeijer. Na wat jaren in de verpleging te hebben gewerkt, vervolgens 13 jaar op de medische administratie van het WKZ werd het tijd om het roer om te gooien. Geduld, passie, interesse en liefde voor alle diersoorten werd voor mij een steeds groter gegeven, waarin ik inmiddels door levenservaring en het houden van verschillende huisdieren met de jaren al aardig wat kennis heb opgedaan.

De opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente werd een feit en deze heb ik in 2016 met succes afgerond. De nodige nascholingen, seminars en symposiums zijn gevolgd en toch valt er altijd wel wat nieuws te leren. Na een aantal jaren met veel plezier vast bij een dierenartsenpraktijk en daarnaast bij meerdere verschillende praktijken gewerkt te hebben, werd het tijd voor wat meer toevoeging aan mijn passie. Wel zal ik af en toe nog in verschillende dierenartspraktijken te vinden zijn, maar dan op basis van waarneming tijdens vakantie of ziekte.

Inmiddels heb ik met veel plezier de opleiding tot professioneel konijnentrimmer en de opleiding tot konijnendeskundige met succes afgerond. Het doel van deze opleidingen is om kennis met betrekking tot konijnen te verbreden en zo diervriendelijk mogelijk met konijnen te werken en te trimmen. Deze kennis heb ik me dan ook graag eigen gemaakt om zo ook uw konijn de beste zorg te kunnen bieden.

Uiteraard wil ik alle diersoorten de beste zorg bieden en zullen er nog veel cursussen en opleidingen volgen.

- gediplomeerd paraveterinair dierenartsassistente

- gediplomeerd professioneel konijnentrimster,

- gediplomeerd konijnendeskundige 

- gecertificeerd Specialist vacht- en lichaamsverzorging bij katten.