Little Pets Service
Thuiszorg voor Dieren / Konijnenhotel

Welkom bij Little Pets Service

Bij Little Pets Service komt diervriendelijk werken met een zo laag mogelijk stressniveau en kwalitatief goede zorg altijd op de eerste plaats.
Daarnaast sta ik voor open communicatie en eerlijk advies.

De drijfkracht van Little Pets Service is een combinatie van een zeer grote passie voor dieren, interesse in hun behoeftes en de mogelijkheden in combinatie
met de wensen van eigenaren. 

Als gediplomeerd konijnendeskundige, gediplomeerd konijnentrimster en veel ervaring eerder opgedaan heb ik brede kennis met betrekking tot konijnen. 
Voor oppas aan huis heb ik als gediplomeerd paraveterinair dierenartsassistente goede kennis van kat, hond, konijn en knaagdieren. 

Ieder dier heeft zijn eigen karakter, zijn eigen behoeftes en gewoontes. Sommige dieren hebben echter wat meer of aangepaste zorg nodig
bijvoorbeeld verschil in ras, leeftijd, maar ook dieren die chronisch ziek zijn. Op deze individuele behoeftes worden de aangeboden diensten aangepast. 

Alle aangeboden diensten worden met grote zorg uitgevoerd op basis van passie, ervaring en kennis zowel oud als vernieuwend. 

Staat de dienst die u nodig heeft er niet bij, is de vachtconditie van uw huisdier verre van optimaal of heeft u enkel advies nodig, schroom niet maar neem contact op. 

Regelmatig kom ik buiten mijn werkgebied aan huis om konijnen te trimmen. Graag een konijnentrimmer aan huis, maar u woont wat verder weg?  In overleg is er veel mogelijk.